Mattie De Palmenaer ~ Staatsbaan 32 ~ 8720 Oeselgem ~ België      info@dicacciola.be        +32 471 74 25 84      +32 9 221 77 77


di Cacciola ~ bracco italiano kennel   

De 8 pups van Irene & Icaro geboren 7aug2011                           


1 oktober 2011 :

Morgen zijn ze 8 weken oud, de eerste puppies zijn naar hun nieuwe gezinnen aan het vertrekken. Kiano di Cacciola gaat door het leven als Zack. Zijn nieuwe familie is in de wolken met hun Kastanje puppy, zij hebben verschillende maanden moeten wachten maar nu hebben ze hem eindelijk thuis.

 

21 september 2011 :

6 weken oud zijn ze... Prachtig nestje, alles verloopt naar wens, hun eerste stapjes in de wereld... Met het mooie nazomerweer ook enkele uurtjes in de tuin spelen... En de gebruikelijke bezoekjes van bewonderaars...

 

5 september 2011 :

De puppies zijn vorige week voor de eerste keer ontwormd en hun nageltjes zijn geknipt... Ze zijn begonnen geweekte korreltjes eten, gemengd metGeitemelk!

7 augustus 2011 :DeGeboorte!

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2 juni 2011 :

Puppy Karlo heet nu Kosmo! Leuke naam gevonden door zijn nieuwe familie. Kunde is nu even hier alleen, maar wel verwend hoor. Wat een karaktertje.

31 mei 2011 :

Iedereen blij met hun puppy! Karlo blijft voorlopig niet alleen bij mama want Kunde is nog even hier voor hij een Italiaan wordt. Bij een Italiaanse jager gaat hij wonen.

Hieronder al wat foto's van Kelisa, Kookies en Karro-Armato di Cacciola

 

 

11 mei 2011 :

Nog enkele Kastanje-Witte pups beschikbaar uit deze combinatie van prachtige afstamming en Vader én Moeder getest op erfelijke aandoeningen; Heup-enElleboogDysplasie...(belangrijk!)

10 mei 2011 :

De socialisatie is volop bezig. Volgende week hun chip, vaccinatie en derde ontworming en de eerste pups gaan naar hun nieuwe huisje.

3 mei 2011 :

Het flesselammetje vinden ze enorm interessant.

 

2 mei 2011:

Af en toe een beetje (te) verwend, vertoevend in de zetel.

 

 

29 april2011:

Het weer is zo prachtig, het is echt genieten met de puppies. De socialisatie gebeurt vanzelf op sommige vlakken, bijvoorbeeld een auto die toekomt.

 

 

21 april2011:

Buiten spelen, vriendinnenbezoek, en tussendoor hele tijd slapen... En mooi poseren...

 

16 april 2011 :

De puppies zijn verhuisd naar een werpkist. De eerste weken hoog in het zetelbed waren super maar nu zijn het jonge hondjes aan het worden en beginnen ze te verkennen. De kleine Alicia vindt de pups allerschattigst en loopt er de hele tijd mee rond alsook poseren voor de camera.


   
   

 

11 april 2011:

Vandaag zijn de puppies beginnen eten. Net nog geen drie weken oud. Zet hen in de richting van het eten met hun voorpootjes op het platte bordje en ze smekken erop los. Mama Ina kijkt toe en eet de restjes op waarna ze de puppies grondig schoonlikt. Ina is regelmatiger in de zetel te vinden, ligt niet meer constant bij haar puppies.

4 april 2011:

De oogjes zijn open, wat een wazige schattige oogjes.

 

31 maart 2011:

De pups groeien zoals het hoort, je ziet ze werkelijk veranderen. Kan ook moeilijk anders, Ina doet het fantastisch.

27 maart 2011:

De vier bruine zusjes tesamen op de foto. Eronder de twee broertjes. De puppies van hun eerste zonnestralen aan het genieten.

24 maart 2011:

Puppies pasgeboren. Vier bruine teefjes, twee bruine reutjes

Eén oranje reutje en één oranje teefje.

Het was een probleemloze bevalling en Ina heeft onmiddellijk een sterk moedergevoel! Mooie geboortegewichtjes.

 

De fiere ouders, Ina en Ignazio.

Het Zetelbed:

Nu nog het zetelbed, binnenkort omgebouwd tot werpkist voor de puppies.

Mama Ina heeft een prachtige plek om de eerste weken door te brengen met haar puppies.